Olen jo pitemmän aikaa kehoitellut kasvattieni omistajia käyttämään "luonnonmukaista ruokintaa" keittelemään yrjölän puuroja tai vastaavaa, ruokkimaan raa-alla lihalla jne. Colliella kuitenkin pihtiin menevät jalat eivät ole kovin harvinainen näky, viime pentueesta muutamat ovat keitelleet säännöllisesti puuroa ja tulokset ovat olleet aivan mahtavia. Kiitos aktiivisuudesta :)
Teollisissa nappuloissa on paljon mm. lisäaineita/lihaluujauhoha/bha jotka ei ole hyväksi eläimille eikä meille ihmisillekään omissa ruuissamme. Kävin tässä taannoin ruokinta luennolla, jossa käsiteltii hivenaineet, soluja uudistavat aineet (mm foolihappo) ja muutenkin nivelille tärkeitä aineita läpi, ja oma tietämys aiheesta lisääntyi :)

Itse olen aamuisen niiiin aamu-uninen (pakko myöntää) kuin vain olla ja voi :) Joten koirien aamuruokinta on ollut vähäistä, illalla sitten saaneet joko yksi tai kaksi ruokaa.. Löysin kuitenkin nyt ns. valmiin puuron, jota ei tarvi keittää ! :D Ihanaa sopii meille täydellisesti eikä hintakaan ollut maata kaatava:)

Nyt meilläki koirat saa hyvät eväät jo aamusta :)

http://koiratarha.avaruus.net/kauppa/index.php?categoryID=115