Nyt on hyvä aika viimeistään vaihtaa penturuoka aikuisten ruokaan :) Alla muutamia esimerkkejä. Kannattaa tarkistaa rasvan ja proteiinin suhde ruuasta. 20-25proteiini % ja rasva 12-13%

Eläinkaupasta:
Nutro Choice Lammas & Riisi  22%  proteiini 13%  rasva (sis.Kuivalampaanliha(väh. 26 %), riisi(väh. 26 %), riisijauho, riisilese, auringonkukkaöljy (väh. 3.5 %), siipikarjanrasva, riisigluteeni, kuivakanamuna, juurikaskuitu, kaliumkloridi, kuivamerilevä, suola, mineraalit ja vitamiinit. Ei sisällä kemiallisia antioksidantteja, eikä väri- ja säilöntäaineita. Antioksidantti: luonnollinen tokoferoliuute (E vitamiini).)

ProPac Lammas & riisi 25% proteeini 12% rasva (sis http://www.propacpetfood.fi/Koirat/Lammas%20Riisi/lammas_riisi.html)

Marketista:
Peedigree Adult -> lisätty teksti 10.7 Pedigreehen oli muutettu koostumusta ja sisältää mm. väriaineita, joten kannattaa käyttää ennemmin HauHau tuotteita.
Hauhau 23% proteiini 13% Rasva (sis. Kananlihajauho (väh. 30%), riisi, maissi, juurikasmassa, hiiva, siipikarjan rasva, mineraalit, DL-methioniini, L-lysiini, kuparisulfaatti-pentahydraatti (CuSO4 x 5H2O), A-vitamiini, D3-vitamiini ja E-vitamiini.)