Olen tässä miettinyt mitä tällä kertaa laittaisi pentupaketin mukaan.

Normaali sisältö on Kansio, jossa pentu-ohjeet, tieto suvusta ym. oikeastaan kaikki kirjallinen materiaali on siinä. mm. viralliset eläinlääkärin allekirjoittamat Terveystarkastuksen sekä silmätarkastuslausunnon paperit tulevat mukaan. Mikrosiru tai tatuointi ja siitä paperit. Rekisteripaperit ja sopimus koiran kaupasta (kennelliiton paperit).

Pennun ruokapaketti tulee kanssa mukaan, eli ruokaa mitä se saa nyt pentuaikana. Toissa vuonna oli pennuille mukana myös pentukori, jossa oli leluja/purutikkuja ym. tavaraa. Jätän sen vielä avonaiseksi, mitä tulee sisältämään :) Mukava siten kotona rauhassa kaivella koreja :)

Tänä vuonna ajattelin että jos innostuisi niin voisi painaa vaikka bladepitfall nimellä t-paidan tai vastaavan mukaan.

Ainiin ja tällä D-pentueella on tosiaan mahdollisuus 50euroon :) ja siitä ohjeet löytyy pentuohjeesta :)

Joku kiva yllätys mulla on aina kanssa mukana ja muutama on "hiassa" tällekin vuodelle jota en toki voi nyt julkisesti paljastaa :)

Tässäpä näitä ajatuksia pakkaspäivälle. Meillä -32 astetta huh ja autoa piti lämmitellä tunnin ennenku se suostu liikkumaan mihinkään heh :)

Synnytys ajankohta alkaa lähenemään jo huimaa vauhtia :) Nähtäväksi jää mitä syntyy tai syntyykö mitään. Merkit on hyvät ja emä voi hyvin joten positiivisella mielellä odotellaan :)